Nieuwe, oude accommodatie

Adres speelzaal


Tafeltennisvereniging Never Despair
Eerste Rompert 9
5233 EA ‘s-Hertogenbosch
(1e verdieping Kindercampus Noord)

In de zomer van 2014 zijn we na bijna 32 jaar vertrokken uit onze accommodatie aan de Eerste Rompert 9, een zaal waar vele hoogtepunten werden beleefd. Via deze weg informeren wij jullie over onze oude accommodatie, de verhuizing naar de tijdelijke accommodatie en de toekomstige nieuwe accommodatie.

Oude accommodatie 1e Rompert 9
Op 12 november 1982 werd het Regionale Tafeltenniscentrum aan de Eerste Rompert, onze oude accommodatie, geopend. In 2010 werd de kantine flink opgeknapt maar niet lang daarna kwam de eerste aankondiging van de gemeentelijke plannen voor wat betreft onze accommodatie. In goed overleg kregen die plannen steeds meer vorm en werd ook duidelijk dat we een plekje zouden krijgen in een nieuw verzamelgebouw (Kinder Campus Noord) op de plek van onze oude speelzaal. De drie gebouwen aan de Eerste Rompert, naast onze accommodatie ook de naastgelegen basisscholen, zijn na de zomervakantie in 2014 gesloopt.

Tijdelijke accommodatie
Op 30 juni 2014 is onze oude accommodatie definitief gesloten en daaropvolgend zijn we verhuisd naar onze tijdelijke locatie, de sporthal gelegen op de Klokkenlaan 2. Deze locatie is precies één kilometer verwijderd van onze oude locatie. Zoals het er nu naar uitziet zullen wij in deze tijdelijke accommodatie twee jaar blijven alvorens wij eind 2016 intrek zullen nemen in onze nieuwe accommodatie aan de Eerste Rompert.
Iedereen zal begrijpen dat de tijdelijke accommodatie een ouder gebouw is maar voor de scholen en onze vereniging zet iedereen zich in om het tijdelijk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook in de tijdelijke accommodatie hebben wij de beschikking over een eigen kantine met bar en keuken. Een ruime deur geeft vanuit de kantine toegang tot de speelzaal. De wand tussen kantine en speelzaal is voorzien van ramen waardoor er vanuit de kantine direct zich op de zaal mogelijk is. Uiteraard zijn de dames- en herenkleedkamers voorzien van een doucheruimte. Never Despair heeft een eigen ingang vanaf de parkeerplaats. Daarnaast is er aan de achterzijde van onze kantine een afsluitbare rijwielstalling en is er ook voor voldoende parkeergelegenheid voor auto’s gezorgd.

Op dinsdag 5 augustus 2014 zijn de deuren van onze tijdelijke accommodatie aan de Klokkenlaan 2 open gegaan.

Ten slotte merken wij op dat de tijdelijke sportzaal vier meter kleiner is dan onze oude zaal. Dat betekent dat er in deze tijdelijke accommodatie tijdens trainingen op maximaal zes tafels getraind kan worden en tijdens wedstrijden op maximaal vier tafels op vrijdagavond en drie op zaterdagmiddag.

Nieuwe accommodatie
Naar verwachting zullen wij eind 2016 naar onze nieuwe accommodatie aan de Eerste Rompert kunnen verhuizen. In deze nieuwbouw worden naast Never Despair ook Kinderopvang NulVier, Basisschool De Cirkel en Basisschool Noorderlicht gevestigd. In de nieuwe accommodatie zullen wij wederom beschikken over een eigen kantine met eigen bar, keuken, wc’s en opslagruimtes. De kleedkamers met douches zullen wij delen met de andere gebruikers. De kantine zal wederom middels grote ramen direct zicht hebben op de speelzaal. Zowel de kantine als de speelzaal zullen op de 1e verdieping van het nieuwe gebouw komen te liggen.

Delen via: