Bardiensten bij Never Despair

Bij Never Despair moet iedereen zichzelf inschrijven voor bardiensten op http://mijn.bardiensten.nl/neverdespair/. Hoe je dat moet doen lees je verderop onder “Instructie inschrijving bardiensten”.

Wat verwachten wij van de leden?
Never Despair verwacht van al haar seniorenleden (18+) dat zij een aantal keer per jaar bardienst draaien. Dat is heel belangrijk voor onze vereniging, want goed georganiseerde bardiensten dragen bij aan het gastvrije en open karakter van onze vereniging. Het draagt ook positief bij aan de betrokkenheid van leden bij de vereniging en onderlinge contacten tussen leden. Wij verwachten dit van alle leden, dus zowel van de leden die deelnemen aan de competitie en trainingen, als van de recreanten. De enige uitzondering die wij maken is voor mensen die gehandicapt zijn of anderszins fysiek niet in staat om bardiensten te draaien. Met hen treden wij in overleg om te bezien of zij zich op een andere manier voor de vereniging kunnen inzetten.
In het najaarseizoen 2017 – tot 21 december 2017 moet iedereen twee bardiensten draaien. Degenen die zich extra willen inzetten voor de vereniging staat het vrij om zich voor meer dan twee bardiensten in te schrijven.

Overzicht van de verschillende bardiensten
De bar is geopend op alle avonden met trainingen en/of vrij spelen en bij de seniorencompetitiewedstrijden op vrijdagavond en zaterdagmiddag. Voor speciale evenementen, zoals toernooien en clubkampioenschappen worden de bardiensten niet via het inschrijfsysteem geregeld. Die worden bij de organisatie van het evenement geregeld. Hetzelfde geldt voor de 50+ Groep op de dinsdagochtenden en eventuele openstellingen op zondagen.
Bij de trainings- en vrijspelenavonden wordt de bardienst gedraaid door één persoon, bij de competitie op vrijdagavond en zaterdagmiddag door 2 personen.

Downloaden (weekschema-bardiensten.pdf, PDF, 304KB)

Spelregels
Vóór aanvang van het nieuwe seizoen krijgen alle leden een oproep om zich voor een bepaalde datum in te schrijven voor bardiensten. Wie zich niet inschrijft, wordt vervolgens ingedeeld in bardiensten die nog open staan. Het is dus raadzaam om er snel bij te zijn, want hoe eerder je inschrijft, hoe meer kans dat je bardiensten kunt draaien op de momenten die jou het beste uitkomen.
Mocht je om welke reden dan ook verhinderd zijn om je bardienst te draaien, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een vervanger en om je dienst te wijzigen in het systeem.

Instructie inschrijving bardiensten

Downloaden (Instructie-online-inschrijven-voor-bardiensten.pdf, PDF, 500KB)

Vragen
Als je vragen hebt of als je hulp nodig hebt bij het inschrijven of wijzigen van diensten, stuur ze dan een  e-mail aan Ester van der Kruijs (bardiensten@neverdespair.nl).