Ook voor niet-leden

Niet iedereen wil lid worden van de vereniging maar wel (on)regelmatig tafeltennissen.
Dat kan op dinsdag en zondag, en met bijzondere afspraken op maat

De 50+ groep op dinsdagochtend
Je bent welkom om binnen onze vereniging op recreatief niveau te komen spelen. Voor € 3,00 per keer kun je op dinsdagochtend van 9:00 tot 11:00 uur een balletje komen slaan. De zaal is open om 8.30 uur; een leenbatje is aanwezig. De vakantiesluitingen lopen grotendeels parallel met de schoolvakanties. Dat wordt steeds aangegeven op de website.
Als je meer wilt weten, stel je vraag aan Tineke van Nistelrooij.

Sunday Open
Op zondagen dat er geen toernooi of ander evenement is stellen we de zaal van 10:00 – 14:00 uur open voor leden en niet-leden die willen tafeltennissen. Ook hier geldt dat niet-leden een bijdrage van € 3,00 per keer betalen. Of het de betreffende zondag geopend is wordt bekend gemaakt via onze facebook-pagina en via de groepsapp waar regelmatige bezoekers in worden opgenomen.
Voor meer informatie, stel je vraag (bij voorkeur in het Engels) aan Lukasz Cioch.

Aanbod voor u op maat
Met plezier organiseren we voor uw school of bedrijf een toernooi, een workshop of een clinic. Dat kan zowel bij ons in de zaal of in bijzondere gevallen in uw eigen accommodatie. Het is ons niet gauw te gek om mensen te laten kennismaken met tafeltennis en genieten van dit eenvoudige moeilijke spelletje.
Informeer naar de mogelijkheden via info@neverdespair.nl.

Overigens kun je als lid altijd kosteloos aansluiten op dinsdag of zondag.