Teams

Never Despair was in de najaarscompetitie van 2021 actief in de NTTB-competitie met vier jeugdteams. Twee jeugdspelers sloten aan bij een team van Rally (Wijk en Aalburg) en konden zo op niveau blijven .
Bij de senioren speelden twaalf teams in de competitie. Twee daarvan in de hoofdklasse regio Zuid, de andere teams in alle klassen van de Regio Zuidwest.
Vier seniorenteams en een jeugdteam werden kampioen in hun klasse. Twee teams degradeerden en twee teams kwamen in aanmerking voor een promotiewedstrijd. Een succesvol jaar dus.

Dit voorjaar maken we ons op voor de competitie in de hoop dat de coronamaatregelen van december en januari op tijd plaatsmaken voor speelmogelijkheden in de sport, ook in de avond.

De senioren blijven met twaalf teams goed vertegenwoordigd in de regio. Bij de jeugd gaan we weer van vier naar vijf teams.

> Jeugdteams voorjaar 2022
> Seniorenteams voorjaar 2022
> Overzicht competitiewedstrijden Never Despair voorjaar 2022
> Competitieoverzicht in TTapp

In de TTapp kun je eenvoudig navigeren langs programma, uitslagen en standen. Klik in de app op het kalenderblaadje en kies de datum waarvan je de Never Despair wedstrijden wilt zien.  In het menu rechtsboven vind je nog veel meer opties. Probeer TTapp even uit, het werkt sterk intuïtief.