50+ en Sunday Open

Niet iedereen wil lid worden van de vereniging maar wel (on)regelmatig tafeltennissen. Daarvoor hebben we momenteel twee opties.

De 50+ groep op dinsdagochtend

Je bent welkom om binnen onze vereniging op recreatief niveau te komen spelen. Voor € 2,50 per keer kun je op dinsdagochtend van 9:00 tot 11:00 uur een balletje komen slaan. De zaal is open om 8.30 uur; een leenbatje is aanwezig. De vakantiesluitingen lopen grotendeels parallel met de schoolvakanties. Dat wordt steeds aangegeven op de website.

Sunday Open

Op de zondagochtend zijn ook niet-leden van harte welkom. Daarom noemen we het De Sunday Open. Niet-leden kunnen tegen betaling van € 3,50 per keer de hele ochtend, van 10.00 tot 13.30 uur, tafeltennissen. Ze hoeven dan alleen geschikte zaalsportschoenen en een goed humeur mee te brengen. Batjes en balletjes kunnen ze lenen van de club. Ouders en/of begeleiders van jeugdleden hebben gratis toegang.

Kortom, een mooie gelegenheid om te tafeltennissen voor leden, jeugdleden en hun ouders/verzorgers, vriendjes en vriendinnetjes. Ook seniorenleden kunnen tafeltennissen met vrienden, kennissen en collega’s. Vooraf aanmelden of inschrijven is niet nodig.

Voor meer informatie, stel je vraag aan info@neverdespair.nl

Als je meer wilt weten, stel je vraag aan info@neverdespair.nl.
Overigens kun je als lid altijd kosteloos aansluiten op dinsdag of zondag.