Accommodatie

Tafeltennisvereniging Never Despair
Eerste Rompert 9, 5233 EA ’s-Hertogenbosch, eerste verdieping KCN.
Telefoon speelzaal: 073-6423728

Vanaf januari 2017 huist Never Despair in het gebouw van de Kindercampus Noord in ’s-Hertogenbosch, aan de 1e Rompert 9. Op 15 januari 2017 werd onze zaal onder grote belangstelling geopend door de wethouder en de directeur NTTB. We delen het gebouw met basisschool Noorderlicht en Kinderopvang Norlandia. Never Despair heeft op de eerste verdieping de beschikking over de speelzaal met een daaraan evenwijdig lopende ontmoetingsruimte. Deze is via de trap maar ook via een lift bereikbaar, zodat ook gebruikers van een rolstoel gemakkelijk naar boven kunnen. Natuurlijk zijn er ook kleedruimten en douches en opslagruimten voor archief, materialen en drank. De speelzaal is voor ons beschikbaar buiten de schooluren en ook op dinsdagmorgen is er gelegenheid voor 50-plussers om te spelen. Er is ruimte voor 7 tafels.

Een stukje geschiedenis
Op 27 september 2017 heeft Never Despair het 70-jarige bestaan gevierd. In die zeven decennia heeft de club van diverse accommodaties gebruik gemaakt. In 1947 is de club opgericht in het patronaatsgebouw van Sint Cathrien aan het Kruisbroedershof te ’s-Hertogenbosch. De binnenstad ontvolkte en het toenmalige bestuur besloot in 1969 te verhuizen naar de nieuwe wijk De Kruiskamp. In de nieuwe gehuurde zaal aan de Rijzertlaan kon de vereniging gaan groeien. Dat was zeker het geval en Never Despair wilde een eigen accommodatie. Toen het provincie bestuur besloot om aan Never Despair subsidie te verstrekken voor een regionaal tafeltenniscentrum waren prima mogelijkheden in zicht. Met subsidies en flink wat eigen geld gingen de onderhandelingen met de gemeente van start. Op 12 november 1982 werd een spiksplinternieuwe, volwaardige accommodatie officieel geopend, met voor Never Despair ongekende mogelijkheden. Dat was op de plek 1e Rompert 9, waar we tot 30 juni 2014 gevestigd zijn geweest. Helaas moest de zaal worden afgebroken om plaats te malen voor een brede school waar wij dan ook weer een plek zouden krijgen. Vanaf augustus 2014 tot eind 2016 hebben we met veel genoegen gespeeld in een oude maar voor ons uitstekend opgeknapte accommodatie op het adres Klokkenlaan 2. Eind 2016 was de nieuwbouw klaar en huizen we weer op het oude adres aan de 1e Rompert 9, nu in een gedeelde prachtige, moderne accommodatie.

 

Openingstijden
Maandag t/m donderdagavond, dinsdagmorgen (50+) en zondag (Sunday Open). Op vrijdag en zaterdag worden competitiewedstrijden gespeeld.

Kijk hier voor de volledige weekindeling.