Aangescherpte maatregelen

Tijdens de persconferentie van het demissionaire kabinet op dinsdag 2 november werd duidelijk dat per 6 november weer enkele maatregelen nodig zijn om de opgelopen besmettingen en ziekenhuisopnames tegen te gaan. De basisregels kan iedereen inmiddels dromen: thuisblijven en testen bij klachten, handen wassen of desinfecteren, waar mogelijk afstand houden. Voor binnensporten wordt daar nu een maatregel aan toegevoegd.

Spelers en noodzakelijke begeleiders mogen de speelzaal en verenigingsruimte alleen in met een geldig coronatoegangsbewijs. Publiek is niet toegestaan.

Vanaf zaterdag 6 november geldt dat je, bij het betreden van onze accommodatie aan degene die de controle uitvoert een coronatoegangsbewijs moet kunnen tonen. Dit kan met de QR-code op jouw mobiele telefoon of een uitgeprint exemplaar waarop de QR-code staat aangegeven. De QR-code wordt gescand.

Er kan worden gevraagd naar een legitimatie. Het geldt voor iedereen boven 18 jaar die onze accommodatie binnen wil, dus niet alleen sporters, maar ook de noodzakelijke begeleiders.

Vanaf 20.00 uur is het bargedeelte gesloten

Net als in de ‘gewone’ cafés wordt gaat de bar om acht uur dicht. Dat geldt voor de trainingsavonden, maar ook tijdens competitieavonden. Zorg zelf voor voldoende sportdrank of water om je vochtgehalte op peil te houden.

Heb je geen geldige QR-code bij je dan mag je niet naar binnen.

Het belang van sporten en bewegen is algemeen erkend. We hopen dat tafeltennissen met deze maatregel mogelijk blijft en het aantal dagelijkse besmettingen aanzienlijk terug dringt.