Ook Senioren 2 en Jeugd 1 kampioen

In dit enerverende slotweekend sleept het tweede seniorenteam het kampioenschap in de wacht op basis van een beter onderling resultaat met VeerhuisWessen/Westa 2. Het eerste jeugdteam speelt weliswaar gelijk tegen nummer 2 Unicum 1, maar de stand blijft daarmee 2 punten in het voordeel van Never Despair. Hiermee hebben we dit seizoen toch weer drie kampioensteams, die we van harte kunnen feliciteren.

Het lukt Never Despair 1 net niet om zich te handhaven in de derde divisie. In het gelijkspel tegen Alexandria’66 3 zijn zowel Max als Luuk in een vijf-setter dicht bij het winnende punt, maar helaas. Ook Never Despair 10 laat het punt in de laatste set van de laatste wedstrijd liggen en loopt hiermee een p/d mis. Never Despair 12 red dat wel, maar moet tot laat in de vrijdagavond wachten om te zien dat concurrent Maashorst 3 in punten gelijk komt. Het onderling resultaat is dan in ons voordeel. Op vrijdag 12 mei gaan zij hun p/d-wedstrijd spelen.

Al met al mogen we na alle kampioenen van vorig seizoen niet klagen. Natuurlijk kregen veel teams het moeilijk na hun promotie maar volgend seizoen hebben we opnieuw een team in de derde divisie en twee in de hoofdklasse.