Vijf weken dicht

Aan alle leden, aspirant-leden en belangstellenden

Corona is er nog niet onder. Met z’n allen zijn we er niet in geslaagd om de verspreiding tot staan te brengen. Er is zicht op vaccins, maar dat duurt nog even. De zorg dreigt weer overbelast te worden.

De maatregelen die gisteren bekend werden gemaakt zijn duidelijk en streng.

We kunnen er kort over zijn. Door alle binnensporten gaat een streep vanaf vandaag tot en met 19 januari 2021. Geen vrij spelen bij Never Despair in de weken rond de jaarwisseling, geen sportieve jaarafsluiting met Kersttoernooi en Clubkampioenschappen. Vijf weken dicht.

Hou, net als in het voorjaar, je conditie op peil met wandelen, fietsen of hardlopen. In je eentje of met één maatje. Zoek geen drukke toeristische plekken op maar blijf bewegen!

Ondanks het bijzondere jaar dat we achter ons gaan laten en het feit dat we nog niet verlost zijn van het virus, wensen we iedereen prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Weliswaar fysiek in beperkte(re) kring dan gebruikelijk zal zijn.

Als bestuur willen wij ondanks de zware tijden alle leden en vrijwilligers danken voor hun loyaliteit, inzet en positiviteit. Het was mooi om te zien dat we allemaal goed met de situatie omgaan, rekening houden met elkaar en er het beste van maken. Wat ons betreft kenmerkend voor onze mooie vereniging.

Nogmaals dank, fijne dagen en hopelijk tot snel!

Het bestuur