Weer vijf punten voor het eerste team

In de eerste thuiswedstrijd in de 2e divisie tegen het team van SKF 2 uit Veenendaal wisten we opnieuw ‘slechts’ vijf punten te scoren. Op de ranglijst staat Never Despair hierdoor met 10 punten op de gevreesde vijfde plaats. 

In de eerste vijf enkelspelen wist alleen Robin Vos voor Never Despair te scoren waarna de 6e en 7e partij in winst werden omgezet door Sjoerd van Heerebeek en opnieuw Robin Vos. Gertjan van de Braak en Sjoerd wisten in de 10e en 11e partij de Bossche score nog enigszins op te halen en de uiteindelijke eindstand op 5-8 te brengen. Het resultaat van de 13e partij, het dubbelspel,  ging helaas in vijf games naar de Venendalers.

Volgens Bosschenaar Tijn Kosters, die niet tot winst kwam, tikt het team het nieuwe niveau steeds beter aan en volgens hem had het team zeker een puntje meer verdiend. Robin Vos was over het algemeen wel tevreden maar ook hij was van mening dat er zeker een puntje meer in had gezeten. Inderdaad gingen twee partijen in vijf games met minimaal verschil voor het thuis-team verloren.

In de Carnavalsweek ligt de competitie even stil om pas op zaterdag 24 februari in Breda de strijd aan te gaan tegen Belcrum 1. Dit team wist afgelopen week met 10-3 te winnen van Smash uit Monster. De volgende thuiswedstrijd speelt Never Despair dan op 2 maart tegen Smash en daar zullen dan door de Bosschenaren de nodige punten moeten worden gescoord.