Archief events

Onderstaand een overzicht van de afgelopen wedstrijden en activiteiten.

Het eerste team van Never Despair, met verdienstelijk invaller Luuk Mulders, liep tegen zijn eerste nederlaag aan. Van VeerhuisWessem/Westa wordt met 6-4 verloren. Desondanks is de situatie om de tweede plaats in de poule achter Unicum met één wedstrijd minder gespeeld nog steeds veelbelovend.

Klik voor de volledige uitslagenlijst van Never Despair teams en het programma voor de volgende ronde.

Eergisteren, maandag 12 oktober, speelde een van onze teams nog een wedstrijd. Gisteren is de competitie voorlopig voor vier weken stilgelegd. Jammer, maar gezien de toenemende besmettingen onvermijdelijk.

Onze trainingen en speelavonden kunnen doorgaan. Voorwaarde is wel dat we verantwoord blijven omgaan met de gedragsregels.

Blijf van het spelletje genieten en hou de moed er in!

Meer succes in deze derde competitieronde. Vooral de eerste teams blijven het goed doen, maar ook Senioren 5, 8 en 10 en Jeugd 2 staan op de eerste plaats in hun poules.

Alle uitslagen van deze ronde en het programma van komende week.

Voor veel teams op vrijdag was dit een ongelukkige ronde; drie van de vier thuiswedstrijden gingen met 9 – 0 verloren. Ook in de uitwedstrijden werd matig gescoord.

Op zaterdag ging het beter, waarbij bijvoorbeeld het tweede jeugdteam met 10-0 de volledige winst binnenhaalde.

[de volledige uitslagen en het programma voor de volgende ronde]

De eerste volledige competitieronde is achter de rug. De landelijke teams gingen goed van start met overwinningen van 0-10 voor het eerste, 9-1 voor het tweede en 2-8 voor het jeugdteam. Ook bij de andere teams gingen maar 4 wedstrijden verloren. Goede zaken voor Never Despair. Klik voor de volledige uitslag en het programma van komende week.

Komend weekend 18 en 19 september is de eerste volledige ronde van de najaarscompetitie. Op vrijdagavond spelen 5 teams thuis, op zaterdagmiddag alleen team 2. We rekenen er op dat iedereen zich aan het coronaprotocol houdt, waarbij we vooral varen op gezond verstand: niet nonchalant worden, maar ook niet panikeren.

Het volledige programma vind je hier.

Op 11 september speelde Team 8 al een wedstrijd vooruit van de derde ronde. Tegen PJS 2 werd met 7-2 gewonnen.

Vol goede moed beginnen we aan de najaarscompetitie. Deze week al een eerste vooruit gespeelde wedstrijd van Never Despair 8 tegen PJS 2 op vrijdag 11 september om 20.00 uur in onze eigen zaal.

De uitslag: 7-2 voor Never Despair. Bij senioren wordt dit najaar het dubbel niet gespeeld.

Zo vlak na de corona-pauze lijkt er nog te weinig animo om de uitgestelde clubkampioenschappen op 12 september alsnog te houden. Er zijn te weinig aanmeldingen, en van te uiteenlopend niveau, om een interessante wedstrijddag te organiseren. Jammer, maar in overleg met de jeugdgroepen en ouders gaan we op zoek naar een geschikte nieuwe datum.

Omdat er dit voorjaar geen competitiewedstrijden meer kunnen worden gespeeld heeft de NTTB besloten deze competitie als niet gespeeld te beschouwen en in zijn geheel in het najaar opnieuw op te starten. De afdeling Zuidwest volgt dit besluit.

Natuurlijk zullen er wat wijzigingen zijn in teams, zeker bij de oudste jeugdspelers. Alle teams zullen op een nog te bepalen datum opnieuw moeten worden aangemeld.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben de NTTB en de afdeling Zuidwest alle competitiewedstrijden tot (tenminste) 1 april geschrapt.