Archief events

Onderstaand een overzicht van de afgelopen wedstrijden en activiteiten.

10 mei 2019 20.00 uur – locatie Kruiskamp ’81

Senioren 6 – Veldhoven 7: 4-5 (16-21) – Senioren 6 degradeert naar de 4e klasse

Senioren 10-Taverbo/Sabo 9: 9-1 – Senioren 10 handhaaft zich in de 6e klasse

Klik hier voor alle uitslagen van het seizoen voorjaar 2019

In de laatste competitieronde maken veel teams van Never Despair geen beste beurt. Er staat niet veel meer op het spel en dat lijkt de motivatie te drukken.

Positieve uitzondering is Senioren 4, dat met een maximale overwinning het kampioenschap in de 2e klasse veilig stelt. Senioren 9 was vorige week al kampioen. Voor Senioren 6 en 10 resten p/d wedstrijden op 10 mei om degradatie af te wenden.

Klik hier voor de uitslagen van dit weekend. Senioren 11 speelt op vrijdag de 26e nog één wedstrijd.

Gejuich en felicitaties op vrijdag omdat Senioren 9 op een ronde voor het einde van de competitie voldoende punten scoren om niet meer ingehaald te kunnen worden. Proficiat Fons, Marcin, Wouter en Theo. Succes in de 5e klasse.

Klik hier voor alle uitslagen van deze ronde.

De beslissende fase van de competitie is aangebroken. Twee teams spelen in een promotiepoule, meerdere teams hebben nog kansen op directe promotie of op een p/d-wedstrijd.

In deze 8e ronde noteren we 8 winstpartijen, 4 gelijke spelen en 5 verliezen, niet spectaculair maar wel wat beter dan de afgelopen weken.

Klik hier voor het uitslagenoverzicht en het programma van de 9e, één-na-laatste ronde.

Ook de resultaten in de zevende ronde liepen heel ver uiteen. Een 0-10 uit-overwinning van Senioren 10 tegenover een 1-9 thuis-nederlaag van Senioren 1.

Klik hier voor het volledige overzicht van de uitslagen van de zevende ronde en het programma van ronde 8. Deze zaterdag is weer een SUPER SATURDAY met 8 thuis spelende teams en bijzondere activiteiten.

Grote zeges van Senioren 5 (10-0), senioren 6 (9-1) en senioren 10 (ook 9-1) konden afgelopen weekend niet voorkomen dat de stemming bedrukt was. Veel wedstrijden gingen verloren, waaronder die van de 1e teams. Klik hier voor een overzicht van de uitslagen en van het programma van komende week.

In de vijfde ronde van de voorjaarscompetitie moesten we nogal wat verlies incasseren. Jeugd 1 kwam thuis nog tot een gelijkspel tegen SKF, Senioren 1 ging met 3-7 ten onder tegen Red Stars 4.

Klik hier voor alle uitslagen en voor het programma van de volgende ronden.

In de vierde ronde won het eerste seniorenteam glansrijk van Landgraaf 2, maar moest het eerste jeugdteam de overwinning nipt aan Helwegen/Westa laten.

Klik hier voor alle resultaten van dit weekend.

Klik hier voor het programma van 15-16 maart.

Dit carnavalsweekend waren er geen wedstrijden. Komende woensdag wordt het programma hervat met op vrijdag 4 thuiswedstrijden en op zaterdag 8. Klik hier voor het overzicht.

Een teleurstellend weekend deze keer: 10 van de 17 wedstrijden gingen verloren, waaronder Senioren 1 dat met 6-4 voor Unicum 1 moest buigen. Jeugd 1 kwam tegen Hotac ’68 1 niet verder dan een gelijkspel. Klik hier voor alle uitslagen.

Komend (carnavals) weekend zijn er geen wedstrijden.

Sluit Menu