Archief events

Onderstaand een overzicht van de afgelopen wedstrijden en activiteiten.

Gejuich en felicitaties op vrijdag omdat Senioren 9 op een ronde voor het einde van de competitie voldoende punten scoren om niet meer ingehaald te kunnen worden. Proficiat Fons, Marcin, Wouter en Theo. Succes in de 5e klasse.

Klik hier voor alle uitslagen van deze ronde.

De beslissende fase van de competitie is aangebroken. Twee teams spelen in een promotiepoule, meerdere teams hebben nog kansen op directe promotie of op een p/d-wedstrijd.

In deze 8e ronde noteren we 8 winstpartijen, 4 gelijke spelen en 5 verliezen, niet spectaculair maar wel wat beter dan de afgelopen weken.

Klik hier voor het uitslagenoverzicht en het programma van de 9e, één-na-laatste ronde.

Ook de resultaten in de zevende ronde liepen heel ver uiteen. Een 0-10 uit-overwinning van Senioren 10 tegenover een 1-9 thuis-nederlaag van Senioren 1.

Klik hier voor het volledige overzicht van de uitslagen van de zevende ronde en het programma van ronde 8. Deze zaterdag is weer een SUPER SATURDAY met 8 thuis spelende teams en bijzondere activiteiten.

Grote zeges van Senioren 5 (10-0), senioren 6 (9-1) en senioren 10 (ook 9-1) konden afgelopen weekend niet voorkomen dat de stemming bedrukt was. Veel wedstrijden gingen verloren, waaronder die van de 1e teams. Klik hier voor een overzicht van de uitslagen en van het programma van komende week.

In de vijfde ronde van de voorjaarscompetitie moesten we nogal wat verlies incasseren. Jeugd 1 kwam thuis nog tot een gelijkspel tegen SKF, Senioren 1 ging met 3-7 ten onder tegen Red Stars 4.

Klik hier voor alle uitslagen en voor het programma van de volgende ronden.

In de vierde ronde won het eerste seniorenteam glansrijk van Landgraaf 2, maar moest het eerste jeugdteam de overwinning nipt aan Helwegen/Westa laten.

Klik hier voor alle resultaten van dit weekend.

Klik hier voor het programma van 15-16 maart.

Dit carnavalsweekend waren er geen wedstrijden. Komende woensdag wordt het programma hervat met op vrijdag 4 thuiswedstrijden en op zaterdag 8. Klik hier voor het overzicht.

Een teleurstellend weekend deze keer: 10 van de 17 wedstrijden gingen verloren, waaronder Senioren 1 dat met 6-4 voor Unicum 1 moest buigen. Jeugd 1 kwam tegen Hotac ’68 1 niet verder dan een gelijkspel. Klik hier voor alle uitslagen.

Komend (carnavals) weekend zijn er geen wedstrijden.

Afgelopen weekend speelde alleen Team 6 een wedstrijd (ver) vooruit van de vijfde ronde. Tegen het sterke Groene Ster 1 uit Zevenbergen werd in een enerverende wedstrijd een gelijkspel (5-5) uit het vuur gesleept.

Komend weekend 22 en 23 februari wordt het volledige programma van de derde ronde afgewerkt. Op vrijdagavond zijn er 4 thuiswedstrijden, op zaterdag geen. Klik hier voor het overzicht

Het eerste seniorenteam boekte opnieuw een overwinning (3-7 uit bij Cevelum). Het eerste jeugdteam won van Swift (D) met 6-4. Klik hier voor de uitslagen van de tweede competitieronde.

Op vrijdag 16 februari speelt Never Despair 6 een thuiswedstrijd vooruit uit ronde 5 tegen Groene Ster uit zevenbergen. Verder zijn er komend weekend geen competitiewedstrijden.

Sluit Menu