Archief events

Onderstaand een overzicht van de afgelopen wedstrijden en activiteiten.

Omdat er dit voorjaar geen competitiewedstrijden meer kunnen worden gespeeld heeft de NTTB besloten deze competitie als niet gespeeld te beschouwen en in zijn geheel in het najaar opnieuw op te starten. De afdeling Zuidwest volgt dit besluit.

Natuurlijk zullen er wat wijzigingen zijn in teams, zeker bij de oudste jeugdspelers. Alle teams zullen op een nog te bepalen datum opnieuw moeten worden aangemeld.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben de NTTB en de afdeling Zuidwest alle competitiewedstrijden tot (tenminste) 1 april geschrapt.

Op vrijdagavond worden alle thuiswedstrijden gewonnen. Ons eerste team zet zich met de maximale score fier aan kop in de Regiohoofdklasse. Verder is er winst op zaterdag van Jeugd 1, Jeugd 2 (ook stevig aan kop in Landelijk C) en Jeugd 7.

Hier zijn alle uitslagen en het komende programma.

Op 28 januari speelde Senioren 12 gelijk tegen ASIO 2 in een inhaalwedstrijd uit de 3e ronde. Senioren 7 versloeg JCV 6 met grote cijfers: 9 – 1.

Klik hier voor het programma van de vierde ronde in het komend weekend.

In het weekend van Valentijnsdag waren er grote verschillen in de uitslagen. Het eerste Seniorenteam kwam niet in actie, maar Senioren 2, 3, 7 en 9 en Jeugd 3 verstevigden met 8-2 overwinningen hun posities. Team 4 en 5 gingen met 9-1 ten onder. Jeugd 6 zelfs met 10-0. Klik hier voor de recente uitslagen en het komende programma

Het eerste seniorenteam handhaaft zich met een gelijkspel bovenaan in de Regiohoofdklasse Zuid-Oost. Het tweede seniorenteam en Jeugd 1 boeken 6-4 overwinningen, maar dat is voor beide teams niet genoeg om in de bovenste helft van de poule te komen. Jeugd 2 neemt met een 10-0 zege afstand van de directe concurrentie.

Klik hier voor alle uitslagen van afgelopen weekend.

In de 2e ronde weet het eerste team zich te handhaven in de top van de regiohoofdklasse met een 6-4 overwinning uit bij Maashorst.

Het eerste jeugdteam incasseerde een nederlaag thuis tegen Hercules (3 – 7), waarbij onder meer Sjoerd zich pas in de vijfde game met 24-26 gewonnen gaf.

Klik hier voor de meest recente uitslagen en het programma van de volgende ronde.

Het eerste team gaat op vrijdag 24 januari goed van start met een eclatante winst van 8-2 op Brunssum 1. Jos Hendriks verzilverde alle drie zijn wedstrijden. Tonnie Brouwers en invaller Maarten Kerkhof waren elk goed voor 2 punten. Ook het dubbel ging naar Jos en Tonnie.

Kijk hier voor alle uitslagen van de eerste speeldagen en van het volledige programma volgend weekend.

Op 24 en 25 januari worden al weer de eerste wedstrijden van de voorjaarscompetitie 2020 gespeeld, met o.a. een thuiswedstrijd van Senioren 1 tegen Brunssum 1.

Het programma is in deze eerste week nog beperkt.Never Despair 7 en Never Despair 9 hadden kans op promotie op 6 december. Beide teams slaagden er niet in een stapje omhoog te zetten, hoewel Never Despair 7 met 5 -5 tegen Son en Breugel 1 er heel dicht bij was. Het verschil in gewonnen games gaf de doorslag.

Never Despair 11 zorgde met een 6 – 4 overwinning tegen Attaque 4 voor behoud van de 6e klasse.

Alle uitslagen van dit seizoen vindt u op onze competitiepagina.