Dure nederlaag voor het eerste team

De tafeltennissers van het Bossche Never Despair hebben afgelopen weekend een dure nederlaag geleden tegen het Bredase Belcrum 1. Van de te behalen dertien punten wist de Bossche ploeg er slechts twee mee naar Den Bosch te nemen. Alleen Sjoerd van Heerebeek wist twee van zijn drie partijen te winnen. Dat de nederlaag erg groot uitviel kwam mogelijk ook door de afwezigheid van steunpilaar Robin Vos, die geblesseerd was.

Als promovendus in de 2e divisie van de NTTB is het ook niet gemakkelijk om tegen sterke tegenstanders te scoren. In het Bredase team staat o.a. Kelly van Zon die in 2021 nog goud won in het enkelspel van de Paralympische spelen. Sjoerd wist overigens wel van haar te winnen.

Na drie speelronden staat Never Despair nog als vijfde genoteerd in de poule met 12 punten. Op de voor Never Despair gewenste vierde plaats  staat nu SKF 2 met 23 punten en dat is nu al een grote achterstand. De Bosschenaren staan net boven het team van Smash uit Monster dat de laatste plaats inneemt met 7 punten.

Aanstaande zaterdagmiddag , 2 maart, komt het team van Smash naar Den Bosch. Dan zal ons eerste team zijn uiterste best moeten doen om de meeste van de dertien punten in de stad te houden en om nog enig zicht te houden op behoud in de 2e divisie. Veel supporters zijn vanaf 14.30 uur welkom in het tafeltenniscentrum aan de 1e Rompert 9 in ’s-Hertogenbosch. De toegang is gratis.