Royale overwinning

Het eerste team heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan tegen het team van Smash uit Monster: met 10-3 werden de bezoekers naar huis gestuurd. Deze overwinning was hoogst noodzakelijk om nog enig zicht op behoud in de 2e divisie te houden. In de vorige wedstrijd tegen het Bredase Belcrum werden slechts twee punten behaald.

Never Despair kon nu optreden met de sterkste selectie : zowel Gertjan, Sjoerd en Robin konden elk hun drie enkelspelen in winst omzetten en scoorden dus negen punten. Het dubbelspel met Gertjan en Robin leverde het tiende punt op. Helaas kon Tijn ondanks prima spel niet tot winst komen en verloor zijn drie enkelspelen met minimale verschillen.

De Bosschenaren bezetten nu de voorlaatste vijfde plaats met 22 punten maar moeten voor lijfsbehoud uiteindelijk de vierde plaats zien te bereiken. Daar staat nu het Boxtelse Taverbo met 29 punten. Dit is een nog te overbruggen groot verschil waarbij bij Never Despair ziijn naam eer aan kan doen!

Op 9 maart gaat het Bossche team naar Utrecht op bezoek bij lijstaanvoerder SVE dat royaal zijn eerste vier wedstrijden wist te winnen. Voor Never Despair dus een moeilijke opgave. Op 16 maart begint de tweede helft van het seizoen en speelt het team thuis de return tegen directe concurrent Taverbo. Dan weten we waarschijnlijk of promovendus Never Despair ook het volgende seizoen zich 2e divisionist mag noemen.