Het eerste team sprokkelt 6 punten bij elkaar

Afgelopen zaterdag 30 maart hebben de tafeltennissers van Never Despair uit Den Bosch in Veenendaal met 7-6 verloren van SKF 2. De zes veroverde punten werden in totaal door alle vier spelers binnengehaald. Sjoerd van Heerebeek en Robin Vos waren elk goed voor twee punten en Gertjan van de Braak en Kenny Leijtens kwamen elk tot één keer winst.

Het geringe verlies was op zich geen slecht resultaat, maar mocht niet baten bij de verbetering van de plaats op de competitielijst. Met slechts vierendertig punten staan de Bosschenaren nog steeds op de vijfde plaats met liefst dertien punten achterstand op de veilige vierde plaats. Met nog maar drie partijen te spelen, zal het moeilijk worden om dat verschil te overbruggen. Maar zolang er nog leven is in de 2e divisie, is er hoop. 

Op zaterdag 6 april om 14.30 uur speelt Never Despair 1 thuis tegen Belcrum 1 uit Breda. Tegen dit team wisten de Bosschenaren in de heenwedstrijd slechts twee punten te scoren, dus van een gemakkelijke opgave zal nu zeker weer geen sprake zijn. Ook het tweede en zesde team spelen die middag thuis. Supporters zijn dus van harte welkom in de speelzaal aan de 1e Rompert 9 in Den Bosch. Meer informatie: www.neverdespair.nl.