Mooie overwinning

Afgelopen zaterdag 6 april wist het eerste team thuis een 7-6 overwinning te behalen op het team van Belcrum 1 uit Breda. Belangrijk daarin was de hattrick van Sjoerd van Heerebeek die alle drie zijn enkelspelen wist te winnen. Een kers op die taart zou voor hem een overwinning in het dubbelspel met Robin Vos zijn geweest maar die partij werd nipt verloren in vijf sets. Robin Vos scoorde in zijn enkelspelen twee overwinningen en Tijn Kosters en Kenny Leijtens droegen met elk één overwinning bij aan het resultaat.

Met deze zes punten is de vijfde plaats op de ranglijst er voor Never Despair ietsje beter op geworden maar de afstand op de nummer vier is nog elf punten. Voor behoud in de 2e landelijke divisie zal er in de laatste twee wedstrijden heel veel moeten gebeuren.

Op zaterdag 13 april  is de nagenoeg zekere degradant Smash 1 uit Monster de tegenstander. In de thuiswedstrijd wist Never Despair daar tien punten (van de dertien) tegen te scoren. In Monster zijn dus zeker veel punten te behalen. De laatste wedstrijd van dit voorjaarsseizoen is dan voor Never Despair thuis tegen de waarschijnlijke kampioen SVE 1 uit Utrecht. Supporters zijn dan op zaterdagmiddag 20 april vanaf 14.30 uur van harte welkom in de tafeltennisaccommodatie aan de 1e Rompert 9 te ’s-Hertogenbosch. Wie weet valt daar het degradatiedoek maar .. theoretisch is nog alles mogelijk. Voor informatie: www.neverdespair.nl.