Never Despair komt tekort

De mannen van Tafeltennisvereniging Boxtel konden afgelopen zaterdag 16 maart tevreden naar Boxtel terugkeren. Taverbo wist bij Never Despair liefst tien punten aan hun totaal toe te voegen en kwamen daarmee op 50 punten en een tweede plaats in de groep. Dat was een harde klap voor de Bosschenaren die met drie punten erbij op 28 komen en nog vaster op de vijfde plaats werden gedrukt.

Met echt goed spel, maar net niet goed genoeg, kwamen de Bosschenaren Kenny Leijtens en Tijn Kosters niet tot winst. Sjoerd van Heerebeek wist twee wedstrijden te winnen en Gertjan van de Braak won het derde punt voor Never Despair. De verliespartijen van Gertjan en Sjoerd werden allemaal pas in de vijfde game beslist.

De volgende hindernis die genomen moet worden door Never Despair is pas over twee weken. Op zaterdag 30 maart is de return tegen SKF2 in Veenendaal. Daartegen wist Never Despair in de thuiswedstrijd vijf punten te behalen. Wil de Bossche club de 2e divisie-status behouden dan zullen daar ( hoe lastig ook) zeker meer punten gescoord moeten worden.

Op zaterdagmiddag 6 april is dan de volgende thuiswedstrijd tegen Belcrum 1 uit Breda. Voor meer informatie: www.neverdespair.nl of telefoon 073-5213204.