Leed en lief

Ook tegen het laaggeplaatste team van t.t.v. Smash 1 in Monster hebben we op zaterdag 13 april onvoldoende punten weten te scoren. Slechts vijf van de dertien punten konden mee terug naar Den Bosch. Robin Vos wist drie partijen te winnen en Gertjan van de Braak kon daar twee punten aan toevoegen. Duidelijk was dat topman Sjoerd van Heerebeek afwezig was. Op de ranglijst blijft Never Despair daardoor met zesenveertig punten stevig op de vijfde plaats en geen zicht meer op behoud van een plek in de landelijke 2e divisie van de NTTB.

Het eerste jeugdteam van Never Despair deed het afgelopen weekend beter. Zij wisten thuis het kampioenschap in de groep Landelijk C te behalen. Met 8-2 werd in de voorlaatste wedstrijd gewonnen van Tanaka 1 uit Etten-Leur. Prima prestaties van Olivier Aguayo Quintero en Gijs Luijbregts, die beiden tot een 100% scoren kwamen in deze competitie  en van Niels Pastoor en Tian Glass die ook aan dit team-succes hebben bijgedragen.

Voor de mannen van Heren 1 rest de laatste wedstrijd thuis tegen SVE 1. Deze toekomstige kampioen komt zaterdagmiddag 20 april om 14.30 uur op bezoek in het tafeltenniscentrum aan de 1e Rompert 9 te ’s-Hertogenbosch. Dan zal helaas bezegeld worden dat het topteam van Never Despair in het najaar in de landelijke 3e divisie zal moeten gaan optreden. Voor meer informatie:  www.neverdespair.nl

Jeugd 1 Kampioen voorjaar 2024