Ruim verlies in Utrecht

Ons eerste team heeft afgelopen zaterdag weinig plezier beleeft aan zijn trip naar Utrecht. Tegen koploper SVE1 wisten de Bosschenaren slechts drie van de dertien punten te scoren. Tien punten waren daardoor voor de lijstaanvoerder en zij staan nu stevig aan kop met 44 punten. Never Despair blijft met 25 punten op de niet gewenste voorlaatste plaats staan.

Door de afwezigheid van Gertjan van de Braak kon het team wederom niet in de sterkste samenstelling aantreden. Sjoerd van Heerebeek en Robin Vos wisten elk een enkelspel te winnen. Voor Tijn Kosters en Kenny Leijtens was er geen winst in hun enkelspelen. Tijn Kosters zorgde in het dubbelspel met Robin Vos nog wel in de laatste wedstrijd voor het derde winstpunt. 

Zaterdagmiddag 16 maart beginnen de Bosschenaren om 14.30 uur thuis tegen het team van Taverbo 1 uit Boxtel. Zij zijn momenteel de “vice-kampioen” en zullen zeker strijden om veel punten mee naar Boxtel te nemen. Never Despair zal er alles aan moeten doen om hen dat te beletten zodat er kansen blijven voor lijfsbehoud in de tweede divisie. Kortom een zeer belangrijke pot voor beide teams. Supporters zijn daarom weer van harte welkom en de toegang tot het tafeltenniscentrum aan de 1e Rompert 9 te ’s-Hertogenbosch is nog steeds gratis.